Jump to content
Sign in to follow this  
robhimself

Utdanning finans 2016 og utover

Recommended Posts

Hei,

 

jeg sitter her på jobben og dagdrømmer om å komme meg inn i finansverdenen. Jeg jobber i industrien nå, som inspektør, men leser daglig om analyser, og syns det er veldig spennende, og tiden flyr!

Jeg ser at det er lenge siden noen har spurt om arbeidsmarked og utdanning, så tenkte at jeg fikk fyre løs et par spørsmål og håpe at noen svarer.

 

Analytiker: Jeg kunne tenkt meg noe i denne retningen, og ser på NKS sin utdanning opp mot Master i Financial Management, men hvilke fag er lure å ta med seg? Matematikk og makro/micro kunnskaper regner jeg med er en selvfølge, men regnskap eller Key Account Management, er dette noe å trakte etter? Jeg kunne også tenkt meg å vri meg mot Investment banking i det lange løp, derfor kikker jeg på KAM-spesialisering.

 

Er det noe arbeidsmarked for nye ferske analytikere? Dette er vel ikke noe som blir erstattet med "roboter" nå i første omgang vel? Er det vanskelig å komme seg inn, og ville en nyutdannet mastergrad student i 30-årene være noe aktuell for arbeidsgivere?

 

 

Rob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bli medlem eller logg inn for å skrive en kommentar

Du må være medlem på forumet for å skrive innlegg

Bli medlem

Bli medlem på forumet. Det er gratis og enkelt!

Bli medlem

Logg inn

Er du allerede medlem? Logg inn her.

Logg inn
Sign in to follow this  

×