Jump to content

Thule Drilling ASA


Recommended Posts

Chairman Henrik A. Christensen has on 20.02.2006, through is company August AS, sold 50,000 shares in Thule Drilling ASA at a price of NOK 33.60. August AS owns 75,000 shares, 60,000 warrants and 100,000 options after this transaction.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ingen kontrakt for Thule Drilling

 

Det blir ikke noe av intensjonsavtalen riggselskapet Thule Drilling hadde med et oljeselskap for sin rigg. Forhandlingene mellom partene førte ikke frem, og selskapet utsetter igjen sin børsnotering.

 

 

Riggselskapet Thule Drilling har slitt med mye motgang den siste tiden. Selskapet har hatt store problemer med å komme seg på børs, og problemene blir nok ikke mindre etter at selskapet tirsdag meldte at de nå kutter en intensjonsavtale.

 

I januar i år inngikk selskapet en intensjonsavtale med et stort oljeselskap for riggen Thule Power, som nå er under ombygging.

 

Men denne intensjonsavtalen blir det ikke noen kontrakt på, melder selskapet. Årsaken er at styret i Thule Drilling ikke ville akseptere klientens ønske om forlengelse. Dermed kan selskapet, som de skriver i meldingen, jobbe med å skaffe en ny kontrakt på like eller bedre kommersielle betingelser.

 

Forhandlinger rundt tekniske, juridiske og kommersielle detaljer har vært pågående siden februar med oljeselskapet, men endte forrige fredag. Da trakk oljeselskapet seg etter at leveringsskjemaet etter deres mening ikke ville holde.

 

Selskapet skriver at de ikke er fornøyd med utsettelsen på kontrakten med Thule Power og melder samtidig at de vil utsette en børsnotering som følge av dette.

 

- Men på den andre siden er jack-up markedet stadig styrkende og dette gir Thule Drilling muligheten til å utforske alternative og bedre kontraktsmuligheter, skriver selskapet i en børsmelding.

 

Styret i Thule Drilling forventer at riggen vil bli ferdigstilt og klar for boring i slutten av oktober i år, til en kostnad som ikke overstiger budsjett eller kontraktsprisen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Lage deg en bruker i dag for alle funksjoner. Helt gratis!

    Logg inn eller lag deg en bruker

×
×
  • Create New...