Jump to content

SEAW


Benno

Recommended Posts

Seawell er et selskap med virksomhet innen plattformboring, brønnintervensjon og engineering. Selskapet tilbyr tjenester innen produksjonsboring, vedlikeholdstjenester, konseptstudier, oppgradering og modifikasjoner av boreutstyr samt mekaniske og elektriske kabeloperasjoner. Seawell teller i dag totalt rundt 1800 dyktige og erfarne medarbeidere. Selskapet opererer på nærmere 50 forskjellige installasjoner i Nordsjøen og har kontorer i Stavanger, Bergen, Aberdeen, Newcastle, Esbjerg og Kristiansand.

 

Selskapet er registrert på OTC, men har som mål å bli registrert på Oslo børs iløpet av 2008. Seadrill eier ca 80% av aksjene, og JF kjøpte personlig 3 mill aksjer i en emisjon hvor prisen var 13,75.

 

Dette er et vekstcase av dimensjoner. Ligger for øyeblikket lite info ute om dette selskapet, og de har ennå ikke tatt ibruk Seawell som profileringsnavn i markedet og surfer fortsatt under Seadrill flagg. Men det er absolutt verdt å ta en titt på selskapet, og følge med fremover.

Link to comment
Share on other sites

Nyhet hentet fra Offshore.no

 

Seawell kjøper britisk boreselskap

 

 

Seadrills datterselskap Seawell har kjøpt det britiske boreselskapet Noble Drilling UK Limited. Kjøpssummen er 35 millioner dollar, skriver Seawell i en pressemelding.

 

Med på kjøpet får Seawell borekontrakter på 11 faste installasjoner på britisk sokkel som Noble har i sin kontraktsmappe.

 

Seawell er et eget selskap som driver innen brønntjenester. Det ble opprettet som et datterselskap av Seadrill i oktober 2007.

 

Med kjøpet av Noble Drilling UK Limited øker Seawell staben med 450 medarbeidere.

 

Styreleder i Seawell, Jørgen Peter Rasmussen sier i meldingen at oppkjøpet fører til en økning i staben på 450 ansatte.

 

 

 

Publisert: 16.01.2008

Av Stein Arve Tjelta - offshore.no

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Lage deg en bruker i dag for alle funksjoner. Helt gratis!

    Logg inn eller lag deg en bruker

×
×
  • Create New...