Jump to content

Vollvik - den norske Trump?


Recommended Posts

HO laget idag en artikkel om TVNorge og deres satsiing på "The Apprentice". De har planer om å lage en norsk utgave, av den svært så populære serien. Les her hva de skriver:

 

TV-serien ”The Apprentice” har gått som en farsott i USA. Her har den knallharde mangemilliardæren Donald Trump sparket håpefulle på rekke og rad. Vinneren får som kjent ett års engasjement hos en av USAs største kjendiser. Slikt kan det bli TV-underholdning av.  

Kloke hoder har funnet ut at det kan være artig å gjennomføre det samme prosjektet i Norge. Planen er at ”The Apprentice”, eller Lærlingen, skal bli flaggskipet til TVNorge. Da er det ikke unaturlig at man ønsker å plukke finanskjendiser på øverste hylle, og det har lenge vært spekulert i hvem som kan være den passende kandidaten.  

 

Ideen er som kjent å finne en styrtrik kjendis som ”alle” kjenner, og som karrierebevisste mennesker ønsker å jobbe for. Det er derfor med stor forundring vi i dag kan lese i Bergensavisen at det kun gjenstår detaljer før Idar Vollvik og Chess skriver kontrakt med TVNorge. Dersom alt går etter planen blir han programleder for ”The Apprentice” – spilt inn i Bergen.  

 

Det store spørsmålet må være hvor mange av landets bedriftsledere og finanskjendiser som har takket nei til oppdraget før et klokt hode foreslo den driftige Vollvik. Slik vi ser det må først A-kjendisene ha takket nei, før B, C, D, E og F-kjendisene sa de ikke var interessert i oppdraget.  

 

Det er ingen tvil om at trønderen Vollvik er en god gründer, men det er langt frem til den dagen hvor han kan fremstå som en norsk utgave av Donald Trump.

 

Litt nedverdigende for Vollvik, men en morsom og bra artikkel skrevet av Stian Jacobsen.

 

Noen som skal melde seg på den Norske versjonen? :D

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Lage deg en bruker i dag for alle funksjoner. Helt gratis!

    Logg inn eller lag deg en bruker

×
×
  • Create New...